کتاب انگشتر در نجف به قلم علیرضا کریم پور توسط انتشارات 31 عاشورا منتشر گردید.
این مجموعه شرح خاطرات و حیات طیبه شهید هاشم کریم پور، ورزشکار جوانی است که حین انجام ماموریت سربازی، در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان، مصادف با 12 آبان ماه سال 1383به درجه رفیع شهادت نائل گردید.
این کتاب در نه فصل تنظیم شده است و برخلاف دیگر کتابهای زندگینامه که با کودکی فرد شروع میشود، فصل اول داستان تحت عنوان «انگشتر در نجف» با شهادت هاشم آغاز شده و در فصل آخر به کودکی او پرداخته شده است. یعنی روال کلی داستان بازگشت به عقب است و همین باعث متمایز شدن آن با سایر کتابهای این حوزه میشود. داستان های این کتاب محدود به یک سال آخر زندگی این شهید بزرگوار می باشد.
«من اسیر نمی شوم» مربوط به روایت فصل دوم و جریان سفر زیارتی کربلا می باشد. روایت حوادث و اتفاقات تلخ و شیرینی است که در طول این سفر معنوی برای هاشم رقم خورده است. به قول خودش زیارت حرمین باصفای حضرت سیدالشهداء(ع) و آقا قمر بنی هاشم حضرت عباس (ع) نقطه ی عطفی در زندگی اش بوده است.
«شبهای بیقراری» عنوان فصل سوم کتاب است که هاشم به زیارت حرم های باصفای حضرت سیدالشهداء(ع) و حضرت ابوالفضل العباس مشرف شده و به بیان خاطرات و برنامه های اقامت چند روزه در نجف و کربلا و دیدار با علما می پردازد. فصل چهارم با عنوان «اعزام به سربازی» چگونگی اعزام هاشم به خدمت سربازی را روایت میکند. در فصل پنجم با عنوان «تنبیهم کنید» به روایت یکی از اتفاقاتی که در حین خدمت سربازی برایش رقم خورده بود، اشاره دارد.
فصل ششم با عنوان «جام رمضان» روایت آخرین حضور هاشم در مسابقات فوتسال جام رمضان بود که بنا به درخواست هاشم، حقیر نیز شاهد آن مسابقه بودم. در فصل هفتم با عنوان «شرح دلدادگی» دست نوشته های هاشم بعد از سفر کربلا آورده شده است. فصل هشتم با عنوان «خاطرات دوران آموزش سربازی» به خاطرات و دست نوشته های او در آن دوران اختصاص دارد.
در فصل نهم با عنوان «جوانی» به روحیات، اخلاقیات و سرگرمیهای هاشم در زندگی و به ویژه در جوانی پرداخته ام. در بخش پایانی هم عکسهای شهید در مراحل مختلف زندگی و فعالیت های ورزشی همراه با تصاویر یادداشت ها و دلنوشته هایش آورده شده است.
در پایان به ارواح تابناک قاطبه شهدای جهان اسلام، دفاع مقدس، جبهه مقاومت اسلامی و بویژه شهدای راه احیاء امر به معروف و نهی از منکر، علی الخصوص برادر شهیدم هاشم کریم پور درود می فرستم. امیدوارم نسل جوان ما، با مطالع? اینگونه کتابها با اخلاق و روحیات شهدا آشنا شوند و آن را در عمل به کار گیرند.
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط (نکوگویان) یکی از عارفان نامی معاصر کشورمان است که سالهای نه چندان دور سخنان و موعظههای او در سطح شهر تهران شنیده میشد و افراد بسیاری در کلاس درس اخلاق وی حاضر میشدند.
از سلسله دروسی که شیخ رجبعلی خیاط میفرمودند
شیخ رجبعلی نکوگویان را با خدایش پیمانی بود که هر چه میخواست به او عطا میکرد؛ این پیمان چنان درست و در راه خدا اجرا شد که منجر به این شد که افقی تازه برای درک و مفهوم خداشناسی چهره بنماید و خواننده یا بیننده را سرمست عشق الهی گرداند، «غیر از خدا هر آنچه بخواهی شکست توست» که سر فصل دنیای مفهوم را جلوهگر و انسان به اصل خود واقف میسازد و نور خدا را در رسیدن به کمال و دیدار معشوق سالک مشتاق و رهروی خستگی ناپذیر در گذشتن از قلل خداجویی و خدا خواهی میبیند.
چشم حرص و آز دنیا دار/ یا قناعت پر کند یا خاک گور
تصاویر شهید الیاس محمودی از شهدای شهرستان ورزقان
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=53e77b1e1ea0c033df04da845dd5de17
با سلام و تحیت خدمت دوستان عزیزتا اطلاع ثانوی
خواهشمند است مطالب جدید این وبلاگ را در « بی قرار شهادت » مطالعه فرمائید :
با سلام و تحیت ، به اطلاع تمامی دوستان وبلاگ نویس می رساند با عنایات شهداء و توجهات بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهراء سلام الله علیها از فردار به مدت یک هفته زائر مناطق عملیاتی جنوب کشور خواهیم بود . پیشاپیش فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را تسلیت و تعزیت عرض می کنم با تشکر
لینک دانلود
قدس برای ما مسیحیان واقعی ، سرزمین مقدس است
آنروز با احمدی نژاد مرور می کردیم
آنجایی از اسلام و قرآن که می گوید : اینان برخواهند گشت
در حالیکه گرفته است
دست امام دوازدهم را
مهدی
با هم می آیند
با مهدی
در آنروز صلح همه جای جهان را در فراخواهد گرفت
به عیسی و مهدی میگویم
که زود بیایند! عجله کنند
( چاوز با بغض می گوید)
که زود بیایند
که عجله کنند
چون براستی چه خطراتی دنیا را فراگرفته ! خدای من !!!
این دنیای جدید که می خواهد متولد شود.
امروز تمام دشمن های زمان ها و دشمن های تمام مکانها در غزه جمع شده اند
من معتقدم نهایت تمام جنگهای تاریخ همین جنگ نوار غزه است
ما برای فلسطین می جنگیم
این جنگیدن به نفع ونزوئلا هم هست
در واقع برای آمریکای لاتین می جنگیم
بیانات در دیدار دانشجویان1391/05/16
در زمینهى مسائل اقتصادى، «اقتصاد تهاجمى» را مطرح کردند؛ عیبى ندارد. بنده فکر اقتصاد تهاجمى را نکردم. اگر واقعاً یک تبیین دانشگاهى و آکادمیک نسبت به اقتصاد تهاجمى - به قول ایشان، مکمل اقتصاد مقاومتى - وجود دارد، چه اشکالى دارد؟ آن را هم مطرح کنیم. آنچه که به نظر ما رسیده، اقتصاد مقاومتى بوده. البته اقتصاد مقاومتى فقط جنبهى نفى نیست؛ اینجور نیست که اقتصاد مقاومتى معنایش حصار کشیدن دور خود و فقط انجام یک کارهاى تدافعى باشد؛ نه، اقتصاد مقاومتى یعنى آن اقتصادى که به یک ملت امکان میدهد و اجازه میدهد که حتّى در شرائط فشار هم رشد و شکوفائى خودشان را داشته باشند. این یک فکر است، یک مطالبهى عمومى است. شما دانشجو هستید، استاد هستید، اقتصاددان هستید؛ بسیار خوب، با زبان دانشگاهى، همین ایدهى اقتصاد مقاومتى را تبیین کنید؛ حدودش را مشخص کنید؛ یعنى آن اقتصادى که در شرائط فشار، در شرائط تحریم، در شرائط دشمنىها و خصومتهاى شدید میتواند تضمین کنندهى رشد و شکوفائى یک کشور باشد.